Retourneren

Nadat je je bestelling van FASHION Koopjes hebt ontvangen, mag je binnen 8 dagen de bestelling in ongebruikte staat en in de originele verpakking retourneren. Onze kleding, schoenen en accessoires mogen niet gedragen of gewassen zijn en alle labels moeten nog vastzitten.

Stop je bestelling terug in de originele verpakking en doe deze in verzenddoos. Schrijf op de verzenddoos ons retouradres (niet op de verpakking zoals de schoenendoos).

Lever het pakketje met je bestelling in bij een postkantoor bij jou in de buurt en verzend het naar:


Siloweg 666
5222  BN  ’s Hertogenbosch
The Netherlands

Bij het afgiftepunt ontvang je een verzendbon met een track en trace code waarmee je jouw geretourneerde schoenen kunt volgen. Bewaar altijd de verzendbon met de track en trace code zodat je bewijs van verzending hebt.

De kosten voor het retourzenden van de schoenen en het kwijt raken van je bestelling tijdens de retourzending zijn voor jouw kosten en risico. Zorg daarom dat je je bestelling retourzendt met een track en trace nummer. Als je er helemaal zeker van wilt zijn dat je bestelling goed aankomt bij ons kun je er ook voor kiezen je bestelling verzekerd retour te zenden.

De bestelling moet retour verzonden worden in de originele verpakking, inclusief accessoires en documentatie. Ook gratis items die door ons verstuurd zijn dienen retour te worden verzonden.

We houden het recht voor om incomplete retourzendingen te weigeren.

Let op: producten die beschadigd zijn door roekeloosheid of producten die zijn gedragen worden niet retour genomen.

Een fabrieksfout kan later zichtbaar worden. In deze situatie kun je de bestelling binnen 6 maanden retour zenden met de bon. Deze garantie geldt allen:

Als je geen betalingsachterstand bij ons hebt
Je de producten niet hebt bewerkt of veranderd of de producten niet door een derde partij hebt laten bewerken of veranderen
De producten niet hebben blootgestaan aan abnormale condities, roekeloos zijn behandeld en/of de producten zijn behandeld op een manier die tegen onze onderhoudsinstructies ingaan.

Let opbij de aankoop van schoenen:
Het kan gebeuren dat je voeten aan het einde van de dag gezwollen zijn. We adviseren daarom om je nieuwe schoenen altijd aan het begin van de dag te passen.

Pas je nieuwe schoenen altijd op een schone en zachte ondergrond om er zeker van te zijn dat je de schoenen niet beschadigd bij het passen.